BMW (bizarri muutoswastarinta?)

En saanut sitä tamperelaistoimaria mielestäni. Oliko mahdollista, että hän oli myynyt itsensä paholaiselle?

Tässä välissä lounas oli venähtänyt iltapäivän puolelle, mutta nyt olivatkin energiatasot täysin tapissa. Iltapäivä saattaa olla ihmisen parasta aikaa, myhäilin.

Etsin välittömästi käsiini organisaatiomme ATK-hakkerin, jolle annoin tehtäväksi louhia verkon sysimustista nurkista esiin toimarin

  • potentiaalisethämärähommat
  • imagonmurskaavatpetipuuhat
  • syntisimmätpervopaheet.

Hakkeri katseli poissaolevana jonnekin muualle, kun selitin toimeksiantoani hänelle. Hän ei ole niin kuin sinä ja minä, mutta harvat ovat.

Vaan ei aikaakaan, kun ATK-poika oli selvittänyt, että äskettäin tapaamamme tamperelaistoimari vietti kaksoiselämää.

Kovat näytöt ofisissa ja julkisuudessa. Samanaikaisesti aivan toinen elämä verkossa: Hän teki podcastisarjaa nimellä BMW eli Be My Weirdo. Siinä hän jakoi intiimejä meditaatio-ohjeita naisille.

Kuuntelin niistä viimeisimmän. Podcastin otsikko oli Siemenmeditaatio. Pahaenteisyys laskeutui varjona touhuni ylle, mikä sai minut vilkuilemaan ympärilleni. Muut näyttivät onneksi keskittyvän iltapäivälehtiin online.

”Sulje silmäsi. Ajattele olevasi mies, jonka olemassaolon perusta lepää tahdossa levittää siementään kaikkialle maailmaan. … Tunne – miltä se tuntuu. Tunne mikä ero siinä on nykyiseen ja sitten – tunne olevasi mies. … Jää tunnustelemaan tätä olotilaa hetkeksi ja pyri syventämään kokemistasi, kunnes sulaudut täysin mielikuvaasi, kokemukseesi ja uuteen olemiseesi. … Ota sitten uudestisyntyneet pallisi molempiin käsiisi ja puristele niitä, tunne niiden mahtava luomisvoima satojen siittiöiden muodostuessa jokainen sekunti. …”

Roi-si-a! sanoisi mummonikin. (Ihan outside-my-box! innostuisi start-up yrittäjä – siis jos olisi onnistunut penetroitumaan skeneen). Ohjeita seurasi vielä puolen tunnin miehistä ylivaltaa korostava motivaatiopuhe siitä, miten nuorena boolssit väännettävä.

JA MITÄH??! Tyypin podcastilla oli yli 3000 tilaajaa! Kaikki naiset haluavat muuttua miehiksi?

Hetken ruumiista irtoamisen jälkeen yritin ymmärtää

  • Mistä tämä tyyppi repi nämä juttunsa?
  • Mikä sai hänet tekemään tämän kaiken?
  • Mikä hän oli??? Joku syvävesien tumma kyntäjä?

Jäin tuijottamaan vastapäisen tornitalon lasiseinää. Masennuin ajatuksesta, että olin itse se pervo, joka oli näin kiinnostunut jostain friikkitoimarista.

Näissä tunnelmissa oli täysin mahdotonta saada mitään niin laadukasta aikaan, joka ylittäisi korkeat standardini. Sanokoon mindfulness-tyypit ja muut hatha-asanat mitä mielikuvituksekasta tahansa, mikään tahdonvoima ei pidä tällaista pakkaa koossa.

Lähdimme lujan lempeästi tekemään etätöitä baariin eli vapautimme itsemme paikasta, jota kutsutaan työksi. Miten hyvä voi tuntua näin hyvältä?

(jatkuu)

By Jorma Vähäpysty

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s